Kontakt Flappe öffnen
Договорна логистика

Испорака на пакети

карго-партнер обезбедува специјално прилагодени услуги за испорака на пакети. Долготрајната соработка со познати логистички партнери ни овозможува непречено и ефикасно да ги исполниме сите ваши барања во врска со испраќањето пакети. Поединечните пратки може лесно да се следат преку интернет, од подигање до испорака, користејќи го нашиот  систем трак анд трејс (track & trace).

Ние нудиме стандардни услуги за испраќање пакети во редовно договорена дистрибуција и експресни услуги за екстремно итни пратки. Ако се прашувате дали законот ви дозволува да испраќате стока во пакет или треба да ги пополните потребните документи, нашиот професионален тим за поддршка е секогаш подготвен да ви помогне. Ве молиме контактирајте нè директно за индивидуален совет.

Стандардна услуга

Нашата стандардна услуга за испраќање пакети е економично решение за редовни пратки од најмалку 40 пакети месечно. Пакетите со стандардни димензии се обработуваат во објекти за сортирање, поради што е исклучително важно стоката да биде соодветно спакувана за ракување и транспорт. Нашите експерти со задоволство ќе ве советуваат и ќе ви помогнат да добиете гаранција дека вашата стока ќе пристигне во совршена состојба. Ние, исто така, ракуваме со стоки кои не се соодветни за автоматско сортирање, како што се ролни или канистри.

Експресна услуга

Нашата услуга за брза испорака на пратки ги нуди сите предности на глобалните решенија за транспорт без барање за минимални количини. Нашиот искусен тим за испраќање пакети со задоволство ќе ви даде подетални информации за времето на транзит за одредени земји, постапката за царинење и опциите за кратки услуги за транзитно време.

Contact

* required field