Kontakt Flappe öffnen
Индустрии

Решенија креирани по ваша мерка

Организираме посветени центри за компетентност кои нудат специјализирани транспортни и инфо-логистички услуги за поддршка на различни пазари и индустрии.

Подигнете го вашиот бизнис на следното ниво со нашите прилагодени решенија во областитe: храна и расипливи производи, фармацевтски производи,  медицински производи, автомобилска индустрија, мода и начин на живот, како и висока технологија и електроника.

Автомобилска индустрија и резервни делови

Го поддржуваме секој аспект од вашиот ланец на снабдување во автомобилската индустрија. Ние нудиме флексибилни ЈИТ и ЈИС-решенија, разни опции за пакување и специјално опремени складишта за автомобили со цела палета дополнителни услуги.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Висока технологија и електроника

Ние создаваме високо технолошки решенија фокусирани на клиенти за голем број индустрии. Нашите специјализирани тимови обезбедуваат сигурна испорака и инсталација на чувствителна и вредна машинерија и опрема.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Фармацевтски и медицински производи

Нашите фармацевтски центри гарантираат строга контрола на квалитетот. Обезбедуваме континуирана услуга за ладен ланец за транспорт и складирање на фармацевтски производи од −70 °C до +30 °C.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Прехранбени производи и лесно расиплива стока

Нашите специјализирани тимови низ целиот свет ја оптимизираат вашата логистика за прехранбени производи. Ние нудиме услуги за транспорт и складирање на сите стоки кои имаат потреба од контролирани климатизирани услови на температура помеѓу −18 °C и +25 °C, вклучувајќи различни активни и пасивни решенија за пакување.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Мода и животен стил

По ваша мерка правиме најдобар логистички концепт за вас. Искористете ги најисплатливите опции за наоѓање извори и останете на врвот кога станува збор за најновите трендови со нашите персонализирани услуги во модата и начинот на живот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ