Kontakt Flappe öffnen
Управување со ланецот на снабдување

Управување со нарачки

Дали барате компетентен партнер кој може активно и во голем обем да управува со вашите транспортни и логистички процеси?

Обезбедуваме сеопфатен опсег на 4ПЛ-услуги за поддршка и усовршување на сите деловни процеси во вашиот синџир на снабдување, од тендери, глобално купување и управување со нарачки до управување со транспорт, царинење, управување со трошоците за товар, складирање и дистрибуција.

Дејствувајќи како неутрална контролна кула и работејќи од перспектива на повеќекратен превозник, ние ве поддржуваме секаде каде што ви треба за да може поефикасно да се концентрирате на вашата основна дејност. Се фокусираме на зголемување на транспарентноста и оптимизирање на долгорочното управување со процесите во вашиот синџир на снабдување преку подобрување на ефикасноста на транспортните текови и намалување на оперативните и конечните трошоци. Онлајн платформата СПОТ овозможува ефикасно управување со голем број превозници за сите видови превоз во еден систем: од воздушен, поморски, патен и железнички транспорт до услуга за испраќање пакети до крајната дестинација.

Нашите 4ПЛ-услуги вклучуваат:

 • Управување со контролни услуги.
 • Управување со тендери.
 • Глобална набавка.
 • Изработка на нарачки.
 • Управување со набавки.
 • Управување со транспорт.
 • Царинење.
 • Управување со транспортни трошоци.
 • Складирање.
 • Дистрибуција.
 • Управување со документација.
 • Проверка на статусот и мониторинг.
 • Податоци и анализа.