Kontakt Flappe öffnen
Одговорност за заштита на животната средина, општествена и корпоративна одговорност

Да им возвратиме на нашите заедници во кои живееме

Се гордееме што создаваме култура на работното место каде што вработените се чувствуваат ценети и прифатени. Дополнително, ние веруваме во возвраќање кон  нашите заедници и обезбедување можности за идните генерации.

Ставајќи ги нашите луѓе на прво место

Зад успехот што го постигнавме во текот на годините стојат неверојатните мажи и жени кои се трудат повеќе за нашите деловни партнери. Нашата „страст за извонредност“ и желба да бидеме „подобри од другите“ значи дека ги зајакнуваме нашите вработени со создавање работна атмосфера што им овозможува да растат, да бидат удобни и да се чувствуваат ценети.

Да им возвратиме на нашите заедници

Со години сме горди што ја поддржуваме НПО (Непрофитна организација) „Jugend Eine Welt“ заедно со други проекти кои обезбедуваат можности за одржлив развој и помош на луѓето на кои им е потребна ширум светот.