Kontakt Flappe öffnen
Авионски транспорт

ЕКОНОМИЈА (ECONOMY)

Барате најповолно решение за авионски транспорт на стока со редовни поаѓања? Нашата ECONOMY  услуга ви ги обезбедува сите погодности на воздушниот (авионскиот) транспорт на стока по најповолни цени.

Ние ги испраќаме вашите стоки на сигурни авиокомпании преку најсоодветните воздушни карго-центри. Масовното купување во воздушните товарни центри ни овозможува да ги постигнеме најдобрите цени за вашите редовни пратки и стандардни стоки. Нашите решенија од врата до врата вклучуваат услуги за консолидација, превоз пред и на товар и царинење.

Contact

* required field