Kontakt Flappe öffnen
Поморски транспорт

ФЦЛ – сигурен транспорт на полни контејнери

Како дел од нашата услуга ФЦЛ, ние обезбедуваме конкурентен, безбеден и лесен начин на транспорт на вашите товари со полн контејнер. Искористете ги нашите конкурентни цени и резервиран простор за стоки на сите трговски патишта.

За транспорт во полни контејнери ние нудиме низа решенија со стандардни, разладни, отворени и склопувачки контејнери, како и потребната специјална опрема. Обезбедуваме редовни поаѓања и сигурни времиња за испорака до сите пристаништа во светот, со посветени оперативни тимови во Европа, Северна и Југоисточна Азија, Индија и САД.

Нашите експерти за ФЦЛ дизајнираат решенија од врата до врата прилагодени на вашите потреби, вклучително и подготовка и транспорт од и до кој било континент во светот. Може да изберете  меѓу услугите ECONOMY, PRIORITY и EMERGENCY . Нашата понуда вклучува специјализирани услуги за потребите на автомобилскиот, модниот, здравствениот транспорт и транспортот на расипливи добра. Флексибилно ги комбинираме поморскиот, воздушниот, патниот и железничкиот транспорт за да постигнеме најдобра рамнотежа  меѓу брзата испорака и економичното управување. Благодарение на специјалната компетентност на нашите експерти кога станува збор за поморските трговски патишта може да го оптимизираме вашиот превоз, користејќи ги најдобрите правци и најповолните превозници, истовремено резервирајќи простор на бродот за да биде подготвен за сезонски флуктуации.

Клиентите сè повеќе ги комбинираат нашите решенија за ФЦЛ со нашето складирање, дистрибуција, како и со дополнителните услуги, онлајн платформата СПОТ и системот за управување со нарачки кои обезбедуваат увид во достапноста на артиклите, а обезбедуваат и сеопфатно управување со синџирот на снабдување.

Contact

Please note that as a business-to-business service provider, we do not handle personal belongings or any private shipments.

* required field