Kontakt Flappe öffnen
Поморски транспорт

Проектен транспорт

Искористете го нашето меѓународно искуство со разновидна палета на тешки товари, масовно прекинување и предизвици RoRo (roll-on/roll-off), како што се: машини и градежни материјали, опрема за производство, чамци, дигалки, возила, трансформатори, динамо и турбини, се до целосно расклопување на производите.

Нашите проектни тимови за транспорт низ целиот свет се експерти за  вредно планирање и создаваат индивидуализирани решенија од крај до крај за вашите пратки со тешки товари. Посветено лице за контакт деноноќно е тука за вас за да понуди професионална помош и да обезбеди брзина, безбедност и непречен процес низ целиот транспортен синџир.

Проектниот транспорт го вклучува секој товар што ги надминува стандардните димензии и е премногу голем, обемен или тежок за да се испрати во конвенционални контејнери. Нашите компетентни тимови имаат длабинска експертиза за управување со проекти за да ги поддржат вашите критични транспорти од почеток до крај: од индивидуални услуги за пакување и кутии до професионални истражувања за претходно вчитување, вчитување и прицврстување до царинење за извоз и увоз ширум светот. Доколку е потребно, може да обезбедиме возила за поддршка на конвој и личен мониторинг за да ја осигураме безбедноста на вашите вредни товари во текот на целиот транспорт.