Kontakt Flappe öffnen
Услуги

Складирање (договорна логистика)

карго-партнер нуди сеопфатен пакет за логистичка услуга за оптимизирање на вашето складирање и дистрибуција.

Работиме со густа мрежа на складишта низ Европа, Југоисточна Азија, индискиот потконтинент и САД. Единствените стандарди во сите наши логистички центри ширум светот обезбедуваат висок квалитет и сигурност.

Во нашите светски логистички центри ние нудиме специјализирани логистички решенија и складишни капацитети за низа индустрии. Ќе ни биде драго да дадеме детални совети и консултации за индивидуалните процеси или да создадеме сеопфатен логистички концепт за целото ваше складирање, управување со залихите и ракување со нарачките. Нашите искусни тимови нудат широк спектар на услуги со додадена вредност, од собирање и пакување палети, кутии и индивидуални предмети до повторно пакување, етикетирање, неутрализирање, сортирање и спроведување проверки на квалитетот.

За складирање на прехранбени производи, лесно расипливи, фармацевтски и медицински производи, ние обезбедуваме  складишта и дистрибутивни центри со контрола на температурата (температурен режим) на многу локации. За високо технолошките и електронските производи нашите клиенти може да имаат корист од складишта со мала прашина, загреани и видеомониторирани и сеопфатни безбедносни концепти. Со нашите специфични решенија за е-трговија и електронско исполнување во рамки на индустријата, може да имате корист од софистицирани ИТ-решенија и оптимизирани процеси за да постигнете брз и исплатлив промет на стоки.

Сите логистички центри на Карго-партнер се конструирани и управувани според меѓународните норми ISO 9001 за управување со квалитет и ISO 14000 за управување со животната средина. Благодарение на нашата непосредна близина до железницата и другите одлични транспортни врски  нашите логистички центри обезбедуваат идеална платформа за  вашата дистрибуција. Нашите простории за складирање и надворешните површини се опремени со безбедносни аларми и видеонадзор за максимална безбедност. Посебните области за складирање и ракување обезбедуваат зголемена безбедност и обезбедуваат брза обработка.

Ние ја користиме нашата силна внатрешна ИТ-компетентност за да се поврземе со системите на нашите клиенти и да ја рационализираме соработката. Користејќи ЕДИ и АПИ-конекции, можеме да автоматизираме голем број процеси, од пренос на нарачки за транспорт и испраќање потврди до управување со залихите и царинење. Со нашиот најсовремен систем за управување со складишта преку интернет – ВМС (WMS) нашите клиенти може да управуваат со нивните залихи и да добијат детални извештаи од каде било во светот.

Контакт

* required field