News

Coming Soon: New iLogistics Center in Ljubljana

cargo-partner will begin the construction of a modern iLogistics Center near Ljubljana Airport within the year.

read more »

News

Customs Regulation: Additional Information Required for Transports to and from China

According to the regulation GACC No. 56/2017 (General Administration of Customs China) issued by Chinese customs authorities, as of June 1, 2018 all shipments to, from and via China now require the following additional information to be submitted...

read more »

SPOT

Logați-vă în SPOT

SPOT este o platformă de vizibilitate și colaborare a lanțului de aprovizionare care simplifică toate procesele de-a lungul lanțului de aprovizionare, de la plasarea comenzilor la producție, transport și logistică, managementul depozitării și livrarea finală.

Login
About Us

Oferim clienților noștri un avantaj competitiv decisiv.

Ne raționalizăm toate procesele de-a lungul întregului lanț de aprovizionare, concentrându-ne pe asigurarea calității și progresul durabil, pentru a oferi soluții rapide și eficiente și pentru a asigura succesul pe termen lung al companiei noastre, al clienților, angajaților și industriei noastre.

Procesul nostru de îmbunătățire continuă a companiei se bazează pe angajamentele noastre față de clienții noștri, pe pasiunea noastră pentru inovație și pe credința noastră fermă în sustenabilitatea economică, ecologică și socială. Acesta este pe deplin integrat cu sistemele noastre IT de ultimă generație și susținut de certificările noastre naționale și internaționale și de calitatea de membru al rețelelor.

(copy 6)

Contact

Select your location: