Kontakt Flappe öffnen
Услуги

Патен транспорт

Обезбедуваме редовни поаѓања и кратки времиња за транзит во Западна, Централна и Источна Европа. Нашата обемна мрежа и избран број квалитетни превозници гарантираат сигурна и навремена испорака на вашата стока.

Нашето портфолио за патен транспорт вклучува целосни (ФТЛ) и масовни (ЛТЛ) товари, како и услуги за испорака и експресни решенија. Ние обезбедуваме специјализирани транспортни услуги за широк спектар на стоки, како што се: преголеми и тешки нестандардни товари (преголеми), храна и фармацевтски производи чувствителни на температурни промени, како и стоки со висока вредност.

Највисоките стандарди за безбедност, хигиена и точност се загарантирани благодарение на нашиот строг процес за обезбедување квалитет преку платформата за патни превозници на Карго-партнер (Road Carrier Platform). Нашата внимателно избрана група превозници и добро поставени центри за собирање ни овозможуваат максимална покриеност и флексибилност. Покрај нашите економични ECONOMY услуги, ние нудиме и специјални PRIORITY решенија, совршено прилагодени на вашите потреби во однос на трошоците и брзината, како и EMERGENCY услуги 24 часа на ден за итна поддршка и најбрзо транзитно време. Лесната комуникација и управувањето со документи се загарантирани благодарение на онлајн платформата СПОТ.

Без разлика дали станува збор за од Софија до Виена, од Зори до Темишвар или од Истанбул до Љубљана – нашите тимови за патен транспорт го имаат вистинското решение за вашата пратка!

Транспорт на машини и опрема

Обезбедуваме низа технички услуги за дистрибуција на машини и опрема: од испорака на бели ракавици со стандарден екипаж на возило од двајца (можна е надградба), распакување и монтажа до обуки за клиенти, управување со наплата, како и демонтирање и враќање на користените уреди.

Контакт

* required field