Kontakt Flappe öffnen
Патен транспорт

ЛТЛ – за економични директни испораки

Благодарејќи на нашата услуга за делумен утовар на стока (претовар), ќе платите само за просторот што ви треба. Ние се грижиме за редовните поаѓања на камионите и имаме своја мрежа на добро поставени збирни (групни) центри и складишта низ цела Европа.  

Благодарение на нашата голема група внимателно избрани патни превозници ние секогаш го наоѓаме идеалниот простор за вашата стока и можеме брзо да реагираме во случај на неочекувани настани за да обезбедиме навремена и сигурна испорака.

Добијте ги најдобрите цени за превоз на вашата стока низ Европа, користејќи ги нашите ефикасни услуги за групен патен транспорт. Ние работиме со голема група превозници кои нудат широк опсег на опции, од комбиња до мега приколки, вклучувајќи церади, приколки со кутија и возила за странично товарење. Сите превозници се проверуваат и избираат преку нашата платформа  за патни превози за да обезбедат највисоки стандарди за квалитет, оптимални цени, транспарентност и ефикасна комуникација. Нашите услуги од врата до врата вклучуваат подигнување и пакување стоки, палетизација, декларација и царинење на барање. Може да го проверите статусот на вашата пратка во секое време и да ги преземете сите важни транспортни документи преку онлајн платформата за управување со синџири на снабдување СПОТ.