Kontakt Flappe öffnen
Услуги

Услуги за транспорт и инфологистика низ целиот свет

Ние нудиме сеопфатно портфолио на услуги за транспорт и инфологистички услуги за широк спектар на индустрии. Со повеќе од 40 години посветеност и експертиза во информатичката технологија и оптимизација на синџирот на снабдување, на нашите клиенти им обезбедуваме длабинска консултација и персонализирани решенија за да го направат нивниот бизнис поуспешен.

Авионски превоз (транспорт)

Ние нудиме низа решенија за воздушен превоз (транспорт) за да ви помогнеме да постигнете оптимална рамнотежа меѓу брзината и трошоците.

Користете беспрекорна мрежа со највисоки стандарди за безбедност и квалитет за да го превезувате вашиот товар на која било локација во светот.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Поморски превоз

Нашите сигурни услуги за поморски превоз гарантираат дека вашата стока ќе стигне до кој било континент во светот безбедно и навремено.

Обезбедуваме разновидни ФЦЛ (целосно оптоварување на контејнерот), ЛЦЛ (помало oптоварување на контејнерот) и специјални проектни решенија за транспорт прилагодени на вашите потреби.

Find out more
Железнички транспорт

Железнички транспорт – за најдоброто од двата света.

Железничкиот транспорт е брза, економична и еколошки прифатлива алтернатива на авионскиот и поморскиот транспорт. Нашите специјализирани тимови ќе осмислат оптимален концепт за железнички транспорт за која било стока. 

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Патен транспорт

Обезбедуваме редовни поаѓања и кратки времиња на транзит во Западна, Централна и Источна Европа.

Нашата обемна мрежа и избраниот опсег на квалитетни превозници обезбедуваат сигурна и навремена испорака на вашата стока.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Договорна логистика

Ние нудиме комплетен пакет услуги за оптимизирање на вашето складирање, складирање и исполнување на нарачката.

Користете ги нашите софистицирани ИТ-системи и рационализирани процеси за да постигнете брз и економичен превоз на стоки.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
Управување со синџирите за снабдување

Карго-партнер нуди услуги поддржани од системот за управување со сложени мрежи за снабдување.

Ние го рационализираме секој аспект од вашиот синџир на снабдување, од управување со набавки и нарачки до транспорт, складирање и дистрибуција.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ