Kontakt Flappe öffnen
Индустрии

Мода и животен стил

Ние создаваме ефикасни решенија кои ја поддржуваат динамичната индустрија за облека, мода и текстил. Искористете ги предностите на најисплатливите опции и останете на врвот кога станува збор за најновите трендови со нашите персонализирани услуги во областа на модата и животниот стил.

Ние го правиме најдобриот логистички концепт за вас. Во зависност од вашите барања може да ги оптимизираме вашите индивидуални процеси или вашиот комплетен синџир на снабдување, обезбедувајќи поддршка секогаш кога ви е потребна: од управување со нарачки, складирање, преземање на пратките и пакување, транспорт и дистрибуција до проценка на квалитетот, царинење и обработка на вратената стока.

Нашите логистички решенија за мода и начин на живот вклучуваат воздушен, поморски и патен транспорт на специјално спакувана стока со строго дефинирани или флексибилни опции за испорака до вашите продавници и крајни клиенти. Заштедете пари за превоз со користење на нашите консолидирани услуги за клиенти и за голем број земји и поврзување на нарачки од различни добавувачи во еден исплатлив и комплетен товар со контејнери.

Контакт

* required field