Профил

За компанията

Ние рационализираме всички процеси по цялата верига на доставки, като сме съсредоточени върху осигуряване на качество и устойчив напредък, за да осигурим бързи и ефективни решения и дългосрочния успех на нашата компания, клиенти, служители и цялата индустрия.

Нашият непрекъснат процес на разрастване на фирмата се основава на ангажименти към нашите клиенти, страстта ни към иновации и твърдата вяра в икономическата, екологичната и социалната устойчивост. Той  е напълно интегриран с най-съвременни IT системи и е подкрепен от национални и международни сертификати и членство в в световни партньорски мрежи.

Ключови данни 2017

ПрофилМеждународен доставчик на информационни и логистични услуги, работещ в световен мащаб, със седалище във Виена, Австрия
Основана1983
Chairman, CEOMag. Stefan Krauter
Служители2,700
Мрежамрежа собственост на cargo-partner в Западна, Източна и Централна Европа, Североизточна Азия, Югоизточна Азия, Индийски субконтинент и Северна Америка

 

1001500

общ брой пратки
171000

Складови слотове за палети (approx.)
EUR 831 mil.

неконсолидиран оборот

Сертификати

 • ISO 9001* & ISO 14001*
 • ISO Pharma*
 • IFS* – International Featured Standard – Food
 • GDP* – Good Distribution Practice
 • NMFTA – SCAC Certificate
 • HQ SEA CTLT – Bond Verification Certificate
 • QEP – Qualified Envirotainer Provider*
 • AEO*

В определени страни

Членство

 • FIATA - Fédération Internationale des Associations de Transitaires et Assimilés
 • IATA - International Air Transport Association
 • ILN - International Logistic Network
171000т. t

Въздушен транспорт
1831000т. t

Морски транспорт
1018000т. t

Сухопътен транспорт

Мисия и визия

Стремим се да станем най-добрият доставчик на информационна логистика в света, като следваме нашата страст към иновациите. Ние проявяваме нашата визия като действаме като дълбоко интегриран партньор в веригите за доставки на нашите клиенти, за да добавим стойност и постоянно да подобряваме качеството на процеса по цялата линия.

Мисия

Ние предлагаме цялостно портфолио от световни транспортни и информационно-логистични услуги за широк спектър от индустрии. С повече от една трета век на отдаденост и опит в областта на информационните технологии и оптимизация на веригата за доставки, ние предоставяме на нашите клиенти задълбочени консултации и персонализирани решения, за да направят бизнеса си по-успешен.

Ние рационализираме процесите по цялата верига на доставки, за да предоставим на нашите клиенти решаващо конкурентно предимство. Въз основа на непрекъснатия процес на подобряване на фирмата, ние анализираме всеки аспект от управлението на поръчки до дистрибуцията, за да идентифицираме потенциала за оптимизация, да минимизираме административните усилия и да намалим разхода.

Ние инвестираме в качество и иновации, за да постигнем устойчив растеж и успех заедно с нашите клиенти. Това включва нашите напълно интегрирани IT решения, нашите многобройни международни сертификати и значителните ни инвестиции в устойчиви транспортни и логистични иновации.

Нашите клиенти разчитат на нас, за да предложим оптимално решение и да надминем очакванията им, защото ги приемаме лично.

Визия

Стремим се да станем най-добрия доставчик на информационна логистика в света, като следваме нашата страст към иновациите и непрекъснато се оповаваме на нашите силни познания в областта на въздушния, морския, сухопътния транспорт, управлението на веригата за доставки и информационните технологии.

Ние се стремим към икономическа, екологична и социална устойчивост и дългосрочен растеж за нашата компания, нашите клиенти, нашите служители и нашата индустрия, фокусирайки се преди всичко върху осигуряване на качеството, изключителни услуги и взаимноизгодни решения.

Ние проявяваме нашата визия като действаме като дълбоко интегриран партньор в веригите за доставки на нашите клиенти, за да добавим стойност и постоянно да подобряваме качеството на процеса по цялата линия.

Ние не говорим само за разговора. Ние правим крачката, защото  приемаме работа лично.

 

История

cargo-partner е неразделна част от международната транспортна индустрия повече от три десетилетия.

Основана през 1983 г. като специализирана компания във въздушния транспорт във Виена, скоро cargo-partner започнала разширяването на други пазари и видове транспорт и предприела големи стъпки в областта на информационните технологии и устойчивите логистични решения.

Научете повече

Ценности

Нашата корпоративна философия се корени в човешките ценности, ориентацията на изпълнението и активното партньорство.


Приемаме го лично

Нашето мото " приемаме го лично" описва нашия ангажимент да бъдем истински партньори и доверени съветници на нашите клиенти, като се стремим да ги подкрепим на всяка крачка.

Страст към съвършенство

"Страст към съвършенство" представлява нашия начин на мислене, основаващ се на постиженията, и нашето силно желание да предоставим най-добрите възможни решения и да надхвърлим очакванията на нашите клиенти.

По-добри от останалите

"По-добри от останалите" е това, което нашите клиенти казват за нас. Мотото отразява резултатите от нашата мисъл и ангажираност и е свидетелство за нашата упорита работа, ефективни процеси и екипен дух.