Ladijski prevozi

Železniški prevozi

Železniški prevozi so hitra, stroškovno učinkovita in okolju prijazna alternativa letalskim in ladijskim prevozom. Specializirane ekipe bodo oblikovale optimalni koncept železniških prevozov za katero koli blago.

Ali redno pošiljate pošiljke med Azijo in Evropo? Potem lahko s storitvijo prevozov s transsibirsko železnico, nasproti svilene poti, prihranite čas in stroške. Železniške storitve so od ladijskih prevozov hitrejše za 50 %, od letalskih prevozov pa 60 % cenejše, zato prejmete najboljše iz obeh svetov. Zasnovali bomo obsežno rešitev za vas, vključno s prevzemom in dostavo kamor koli iz Kitajske in Evrope ter obratno.

Kot eden vodilnih ponudnikov prevozov v srednji in vzhodni Evropi nudimo najbolj neposredne storitve konsolidacije pošiljk med Azijo in Evropo. Zaradi lastnih neposrednih kamionskih storitev dostave ste lahko prepričani, da je vaše blago v najboljših rokah vse do cilja. Poleg tega izkoristite prednosti globalne distribucije od vrat do vrat in podpore pri carinjenju. Izbira je vaša: odvisno od tega, kako hitro mora biti blago dostavljeno, se lahko odločite za storitev ECONOMY, PRIORITY ali EMERGENCY. V Evropi uporabljamo svoje vozlišče v Varšavi v povezavi z našo gosto mrežo kamionskih prevozov v zahodni, srednji in vzhodni Evropi. Na Kitajskem za prevoze skrbijo kolegi v Šanghaju in Shenzhenu. A ne glede na to, kam želite poslati blago, vaša lokalna kontaktna oseba skupine cargo-partner deluje kot ena točka stika za čim enostavnejšo komunikacijo in upravljanje prevozov.