Profil

Company

Da strankam zagotovimo odločilno konkurenčno prednost, poenostavljamo postopke vzdolž celotne oskrbovalne verige.

Postopek nenehnih izboljšav v celotni skupini temelji na zavezi strankam, strasti do inovacij in trdni veri v ekonomsko, ekološko in družbeno trajnost. V celoti je integriran z vrhunskimi IT-sistemi, podkrepljen pa je z državnimi in mednarodnimi certifikati ter članstvi v globalnih mrežah.

 

Ključna dejstva 2018

ProfileInternational Info-Logistics Service Provider operating worldwide headquartered in Vienna, Austria
Established1983
Chairman, CEOMag. Stefan Krauter
Staff3,000
Networkcargo-partner owned network in Western, Eastern and Central Europe, North East Asia, South East Asia, Indian Subcontinent and North America

 

1032232

Total number of shipments
230000

Warehouse (sqm)
EUR 886 mil.

Turnover (non-consolidated)

Certifikati:

 • ISO 9001* in ISO 14001*,
 • ISO Pharma*
 • IFS* – mednarodni standard za ocenjevanje dobaviteljev v živilsko-predelovalni industriji
 • GDP* – dobra distribucijska praksa,
 • NMFTA – certifikat SCAC,
 • HQ SEA CTLT – certifikat za preverjanje obveznic,
 • QEP – kvalificirani ponudnik po reviziji Envirotainer*,
 • AEO*

* V določenih državah.

 

Članstva:

 • FIATA – Fédération Internationale des Associations de Transitaires et Assimilés,
 • IATA – Mednarodno združenje letalskih prevoznikov,
 • ILN – Mednarodna logistična mreža.

 

173250t

Letalski prevozi
302000TEU

Ladijski prevozi
1056750t

Kamionski

Poslanstvo in vizija

Sledimo svoji strasti do inovacij in si tako prizadevamo postati najboljši ponudnik informacijske logistike na svetu. Svojo vizijo izražamo tako, da za dodajanje vrednosti in trajnega izboljšanja kakovosti postopkov vzdolž celotne linije delujemo kot partner, ki je tesno povezan z oskrbovalnimi verigami strank.

 

Poslanstvo

Nudimo obsežen portfelj globalnih storitev prevozov in informacijske logistike za širok razpon panog. Z več kot tremi desetletji predanega in strokovnega dela v informacijski tehnologiji in optimizaciji oskrbovalne verige zagotavljamo strankam poglobljeno svetovanje in rešitve po meri za uspešnejše poslovanje.

Da strankam zagotovimo odločilno konkurenčno prednost, poenostavljamo postopke vzdolž celotne oskrbovalne verige. Na podlagi neprekinjenega postopka izboljšav, ki je v veljavi po celotnem podjetju, analiziramo vsak vidik, od upravljanja naročil do distribucije, da prepoznamo potencial optimizacije, minimiziramo administracijo in zmanjšamo stroške postopka.

Investiramo v kakovost in inovacije, da skupaj s strankami dosežemo trajnostno rast in uspeh. K temu sodijo popolnoma integrirane IT-storitve, številni mednarodni certifikati in znatne naložbe v inovacije pri trajnostnih prevozih in logistiki.

Stranke nam zaupajo, da bomo vedno naprednejši od večine, da bomo presegli njihova pričakovanja in da se bomo zanje nadpovprečno potrudili, saj zadeve jemljemo osebno.

Vizija

S sledenjem strasti in neprestanim nadgrajevanjem, ki temelji na obsežnem strokovnem znanju o letalskih, ladijskih in cestnih prevozih, si prizadevamo postati najboljši ponudnik informacijske logistike na svetu.

Prizadevamo si za ekonomsko, ekološko in družbeno trajnost ter dolgoročno rast za skupino, stranke, zaposlene in panogo; v prvi vrsti smo usmerjeni k zagotavljanju kakovosti, izjemnim storitvam in medsebojno koristnim rešitvam.

Svojo vizijo izražamo tako, da za dodajanje vrednosti in trajnega izboljšanja kakovosti postopkov vzdolž celotne linije delujemo kot partner, ki je tesno povezan z oskrbovalnimi verigami strank.

Niso nas samo prazne besede. Smo ljudje dejanj, saj zadeve jemljemo osebno.

Zgodovina

Founded in 1983 as an air freight specialist in Vienna, we soon began our expansion to other markets and transport modes and took large steps in information technology and sustainable logistics solutions.

Naša korporativna filozofija izhaja iz človeških vrednot, usmerjenosti k uspešnosti in dejavnega partnerstva.

 

ODKRIJTE VEČ

Vrednote

Naša korporativna filozofija izhaja iz človeških vrednot, usmerjenosti k uspešnosti in dejavnega partnerstva.


we take it personally („zadeve jemljemo osebno“)

Naš slogan, da zadeve jemljemo osebno, izraža zavezo k temu, da smo strankam resnični partnerji in zaupanja vredni svetovalci, ki se bodo zanje nadpovprečno potrudili in jim bodo ves čas v oporo.

passion for excellence („strast do odličnosti“)

Strast do odličnosti predstavlja našo ambiciozno miselnost in prizadevanje, da ponudimo najboljše možne rešitve ter presežemo pričakovanja strank.

better than others („boljši od drugih“)

To, da smo boljši od drugih, o nas trdijo stranke. Zrcali naši miselnost in zavezo ter priča o trdem delu, učinkovitih postopkih in zmagovalnem ekipnem duhu.