Transport maritim

Transport feroviar

Transportul feroviar este o alternativă rapidă, rentabilă și ecologică la transportul aerian și maritim de mărfuri. Echipele noastre specializate vor crea conceptul optim de transport feroviar pentru orice tip de marfă.

Aveți expedieri regulate între Asia și Europa? Atunci puteți economisi timp și costuri cu serviciul nostru de transport feroviar transsiberian pe Drumul Mătăsii! Serviciul nostru feroviar este cu 50% mai rapid decât transportul maritim de mărfuri și cu 60% mai puțin costisitor decât transportul aerian de mărfuri, oferindu-vă ce este mai bun din cele două lumi. Vom concepe o soluție cuprinzătoare pentru dvs., care va include preluarea și livrarea de la și către orice locație din China și Europa.

Fiind unul dintre principalii furnizori de transport din Europa Centrală și de Est, oferim cele mai directe servicii de consolidare între Asia și Europa. Prin serviciile noastre proprii de transport rutier direct, puteți fi siguri că bunurile dvs. sunt în cele mai bune mâini până la destinație. În plus, beneficiați de asistența noastră pentru distribuție „ door-to-door” și vămuire la nivel global. Alegerea vă aparține: în funcție de cât de repede aveți nevoie să fie livrate bunurile dvs., puteți opta pentru serviciul ECONOMY, PRIORITY sau EMERGENCY. În Europa, ne folosim de centrul nostru din Varșovia, alături de rețeaua noastră extinsă de transport rutier din Europa de Vest, Centrală și de Est. În China, colegii noștri din Shanghai și Shenzhen au grijă de transporturile dvs. Însă indiferent de locul în care doriți să trimiteți bunurile dvs., persoana dvs. de contact locală cargo-partner acționează ca un singur punct de legătură pentru a ușura cât mai mult posibil comunicarea și gestionarea transporturilor dvs.