Nuki

Upravljanje lancem snabdevanja od vrata do vrata sa direktnom vezom sa veb-prodavnicom

Pametna logistika za pametne brave

„cargo-partner obezbeđuje fleksibilnost i efikasne strukture koje su nam potrebne da bismo brzo reagovali na zahteve naših kupaca. Upravo to očekujemo od naših partnera: rešenja koja život čine lakšim.“

Martin Pensi, izvršni direktor, Nuki

 

Profil kompanije

Nuki Home Solutions, novoosnovana kompanija iz Graca, u Austriji, razvila je sistem pametnih brava za vrata zbog kojih obični ključevi postaju prošlost: korisnici mogu da otvore i zaključaju vrata automatski čim se približe ili putem pametnog telefona ili sata.

 

Početna situacija

Kompanija Nuki Home Solutions osnovana je 2014. godine, a od početka 2016. primenjuje logistička rešenja kompanije cargo-partner za transport svojih proizvoda. Glavni zahtevi obuhvatali su, s jedne strane, visok stepen fleksibilnosti i, s druge strane, strukturisan pristup obradi obima poslovanja.

 

Rešenja

Pružalac usluga međunarodnog transporta i logistike cargo-partner organizuje kompletan lanac snabdevanja za transport sistema pametnih brava kompanije Nuki. Posle preuzimanja robe iz Švajcarske, cargo-partner nabavlja carinsku deklaraciju o uvozu robe i organizuje preuzimanje porudžbine u Austriji. Artikli se za krajnje klijente pakuju u skladištu kompanije cargo-partner i u paketima distribuiraju na nemačkom govornom području, kao i širom sveta. Proces poručivanja i isporuke u potpunosti je automatizovan zahvaljujući stalnoj vezi EDI (Razmena elektronskih podataka). Porudžbine se direktno prenose iz Nuki veb-prodavnice u sistem upravljanja skladištem kompanije cargo-partner. Čim se paketi pripreme, kompaniji Nuki se odmah šalje automatski odgovor. Odatle se sve informacije o praćenju prosleđuju krajnjim klijentima kako bi mogli da prate put svojih paketa.

 

Činjenice

KompanijaNuki Home Solutions GmbH
IndustrijaVisoka tehnologija i elektronika
SedišteAustrija
Broj zaposlenih20
RešenjaDrumski transport / eFulfillment / Dodatne usluge / Upravljanje lancem snabdevanja


Download Case Study - NUKI (82kB)