Hitron

Potpuna transparentnost za proizvođača telekomunikacijske opreme

Obrada podataka kroz celokupan lanac snabdevanja i idealna rešenja za pomorski transport

„U brzoj telekomunikacijskoj industriji posebno je važno imati pouzdane partnere koji mogu podržati sve veću brzinu i učestalost lansiranja proizvoda. Znamo da uvek možemo računati na cargo-partner za brzi odgovor i ličnu uslugu. "

Shirley Cheng, Menadžer  logističkog sektora, Hitron Technologies Inc.


Profil kompanije

Osnovana 1986. godine sa sedištem u Hsinchu Science Parku, Tajvan, "Silicon Valley", kompanija Hitron Technologies godišnje isporuči više od milion DOCSIS-ovih proizvoda (modemi za prenos podataka za širokopojasne kablovske mreže) operaterima višestrukih sistema širom sveta koji podržavaju stambene i poslovne aplikacije.

 

Početak

Hitron je tražio logističkog partnera koji bi mogao da obezbedi kvalitet podataka u svim transportnim procesima. Jedan važan uslov bio je da se odmah dostavi dokaz o isporuci po dolasku pošiljke.

 

Rešenja

Međunarodna transportna  i info-logistička kompanija cargo-partner od 2015. godine pruža  logističke usluge proizvođaču telekomunikacijske opreme Hitron-u. Zahvaljujući SPOT platformi, cargo-partner može obezbediti potpunu transparentnost i visok kvalitet podataka u celom lancu snabdevanja. Dokumenti, kao što je dokaz o isporuci odmah su dostupni na online platformi. Saradnja cargo-partnera s Hitronom uključuje LCL usluge pomorskog transporta iz Šangaja do Budimpešte, kao i FCL usluge iz Šangaja do Colona, te usluge skladištenja u Panami. Hitron se odlučio za cargo-partner jer je znao da će iskusni logističar pokriti njihovu opsežnu mrežu širom Evrope, te ujedno zbog posebnog, ličnog pristupa ove srednje porodične kompanije, koja je jedna od važnih karakteristika cargo-partnera.

 

Činjenice

KompanijaHitron Technologies Inc.
IndustrijaVisoka tehnologija i elektronika
SedišteTajvan
Broj zaposlenih1,000
RešenjaPomorski transport / Ugovorna logistika / Dodatne usluge / Upravljanje


Download Case Study - Hitron (71kB)