BSH

Brz i pouzdan avio i pomorski transport za moderne kućne aparate

Brza komunikacija i proces visokog kvaliteta od preuzimanja do isporuke

“cargo-partner pruža brza i fleksibilna rešenja za naš avio i pomorski transport. Cenimo jednostavnost komunikacije i oslanjamo se na dugogodišnje iskustvo cargo-partnera u regiji, kao i na njihovu posebnu pažnju u rukovanju našim proizvodima. ”

Erik Rosenstein, Voditelj logistike, BSH

 

Profil kompanije

BSH, osnovana 1967. godine, jedna je od vodećih svetskih kompanija, te ujedno najveći proizvođač kućnih aparata u Evropi. BSH proizvodi kompletan asortiman modernih kućnih aparata u 43 fabrike širom sveta. Asortiman proizvoda obuhvata kuvala, peći i nape, mašine za sudove, mašine za veš i sušilice veša, frižidere i zamrzivače, pa sve do malih aparata, kao što su usisivači, aparati za kafu ili prerađivači hrane. BSH ime stoji uz globalne robne marke Bosch, Siemens, te Gaggenau i Neff.

 

Početak

U Sloveniji BSH tvrtka je zahtevala logističkog partnera koji može obezbediti brzo vreme reakcije i pouzdanu uslugu po konkurentnim cenama. Kompanija  je tražila dobavljača logistike s bogatim iskustvom u regiji koji bi mogao organizovati  bezbedan i siguran transport kuhinjskih aparata i delova od više dobavljača u Aziji do različitih skladišnih lokacija širom Evrope.

 

Rešenja

BSH Slovenija već nekoliko godina sarađuje s cargo-partnerom. Kompanija  se oslanja na cargo-partnerove brze odgovore, efikasnu komunikaciju i kompetentnu uslugu po povoljnim cenama. Usluge cargo-partnera za BSH Slovenija obuhvataju mesečne isporuke pomorskih i avio pošiljaka, od različitih dobavljača u Hong Kongu i Šangaju do cargo-partnera u Beču. Odatle,  cargo-partner upravlja distribucijom na nivou svih BSH skladišta širom Europe. Kako bi osigurao potpunu fleksibilnost, cargo-partner nudi dva moguća rešenja za svaku pošiljku. Ovisno o hitnosti transporta, BSH se tada može odlučiti između ECONOMY i PRIORITY usluge.

Transport kuhinjskih aparata i delova zahteva posebnu negu i rukovanje. cargo-partner može da obezbedi kvalitet procesa na visokom nivou zahvaljujući tome što ima više od 20 godina iskustva u transportu elektronike, mašina i širokog spektra ostalih roba u Sloveniji. Kako bi se osigurala dodatna zaštita od mogućih rizika, cargo-partner takođe osigurava transportno osiguranje za svaku pošiljku BSH-a. Platforma za upravljanje lancem snabdevanja SPOT pruža jednostavno i efikasno sredstvo komunikacije između BSH-a i cargo-partnera. BSH takođe koristi SPOT-ovu funkciju praćenja u realnom vremenu, koja kompaniji omogućava  proveru statusa njihovih pošiljki u bilo kojem trenutku.

 

Činjenice

KompanijaBSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje
IndustrijaProizvodnja
SedišteNemačka
Broj zaposlenih61,800
RešenjaPomorski transport / Avio transport / Upravljanje lancem snabdevanja / Dodatne usluge


Download Case Study - BSH (85kB)