all i need

Efikasno upravljanje ciklusima proizvodnje, poručivanja i isporuke

Optimizovana logistika za organska osvežavajuća pića

„cargo-partner je uvek tu da nas podrži u optimizaciji naših procesa. I možemo da računamo na njih kada treba obezbediti da naša roba pravovremeno stigne na odredište.“

Thomas Miksits, osnivač i izvršni direktor kompanije all i need

 

Profil kompanije

all i need beverage GmbH nudi ukusne, organske i veganske osvežavajuće napitke proizvedene u Austriji. Napici se prave od svežih i celih listova senča zelenog čaja i super voća aronije i asai bobica, zaslađenih samo prirodnim sokom agave.

 

Početna situacija

Kompanija koja je osnovana 2010. godine sa sedištem u Beču, Austrija, tražila je logističkog partnera za optimizaciju svih procesa u okviru lanca snabdevanja. Pored transporta i skladištenja, uključujući dodatne usluge, upravljanje inventarom ima odlučujuću ulogu u efikasnom upravljanju ciklusima proizvodnje, poručivanja i isporuke.

 

Rešenja

all i need sarađuje sa kompanijom cargo-partner, pružaocem međunarodnih transportnih i logističkih usluga, od juna 2016. godine. Njihovo glavno skladište nalazi se u logističkom centru cargo-partnera u Fišamendu. cargo-partner obavlja pripremu za transport, skladištenje i distribuciju do maloprodavaca, na mesta događaja i do krajnjih kupaca u Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj i Holandiji. Dodatne usluge obuhvataju uređenje izložbenog prostora na prodajnim mestima. Od juna 2016. godine cargo-partner je uredio 300 izložbenih prostora u maloprodajnim objektima širom Austrije. Osim toga, kompanija all i need je tražila efikasan i pouzdan sistem za upravljanje inventarom. Online Platforma SPOT, koju je razvio cargo-partner, obezbedila je idealno rešenje. Kompanija all i need u svakom trenutku ima pristup detaljnim informacijama o postojećim zalihama, prometu i roku trajanja putem SPOT platforme.

 

Činjenice

Kompanijaall i need beverage GmbH
IndustrijaPrehrambene namirnice i lako kvarljiva roba
SedišteAustrija
Broj zaposlenih10
RešenjaAvionski transport / Pomorski transport / Skladištenje / Dodatne usluge / Upravljanje lancem snabdevanja


Download Case Stury - all i need (82kB)