SunnyBAG

Inteligentna logistika za inovativne proizvode

Isplativa rješenja za skladištenje u kombinaciji s pravovremenom distribucijom

„Naša suradnja s cargo-partnerom je poput naših proizvoda: jednostavna, učinkovita i nadmašuje sva očekivanja. Čak i tijekom visoke sezone, možemo se osloniti na cargo-partnera za sigurnu i pravovremenu isporuku naših proizvoda. "

Philip Slapar, CSO/Shareholder, SunnyBAG GmbH

 

Profil tvrtke

SunnyBAG je mlada tvrtka sa sjedištem u Austriji, specijalizirana za razvoj i distribuciju solarnih proizvoda za mobilne uređaje poput pametnih telefona, tableta, dronova i kamera. Proizvodi tvrtke kreću se od solarnih kožnih vreća do solarnih ruksaka i fleksibilnih solarnih panela za aktivnosti na otvorenom.

 

Početak

SunnyBAG je zahtijevao stručnog i pouzdanog logističara za rukovanje skladištenjem, pakiranjem i isporukom svojih proizvoda. Jedan od važnih zahtjeva, koje je tvrtka imala, je upravljanje povećanim količinama narudžbi tijekom blagdana uz održavanje troškovno učinkovitih operacija.

 

Rješenja

SunnyBAG surađuje s međunarodnom prijevozničkom i info-logističkom tvrtkom cargo-partner od 2012. godine. Koristeći svoje visoko razvijene logističke sustave, cargo-partner osigurava dostupnost odgovarajućeg teretnog prostora, fleksibilne usluge preuzimanja i pakiranja pošiljaka, te pravovremenu isporuku. Bez obzira, da li su u pitanju klijenti lokalni ili međunarodni, da li se radi o individualnom upitu prijevoza pojedinačnih pošiljki ili rukovođenje sveobuhvatnih pošiljki korporativnih partnera: Na temelju svoje dugogodišnje stručnosti, cargo-partner tim vodi računa o pouzdanoj i učinkovitoj koordinaciji svih količina narudžbi.

 

Činjenice

TvrtkaSunnyBAG GmbH
IndustrijaVisoka tehnologija & elektronika
SjedišteAustrija
Broj zaposlenih10
RješenjaPomorski prijevoz / Cestovni prijevoz / Ugovorna logistika / Dodatne usluge / Upravljanje lancem opskrbe


Download Case Study - Sunny Bag (85kB)