PREMIUMPACK

Sveobuhvatna usluga prijevoza za inovativne ambalažne materijale

Transparentnost i specijalizirana logistička rješenja iz jednog izvora

“već nekoliko godina cargo-partner podržava kvalitetnim logističkim rješenjima naše prijevoze u sve krajeve svijeta. Posebno cijenimo osobne konzultacije koje nam pomažu u teškim situacijama. ”

Michel Szczepanski, CEO, PREMIUMPACK GmbH
 

Profil tvrtke

PREMIUMPACK je austrijska tvrtka sa sjedištem u Beču s proizvodnim pogonima u neposrednoj blizini sjedišta tvrtke. Kao inovativni proizvođač ambalažnih materijala, tvrtka proizvodi torbe za različite namirnice koje se prodaju širom svijeta. Proizvodi PREMIUMPACK-a značajno pridonose očuvanju okusa, izgleda i trajnosti svježih namirnica.

 

Početak

Kako bi upravljali prijevoznim procesom svojih proizvoda prema kupcima širom svijeta, PREMIUMPACK je tražio pouzdanog logističara koji može ponuditi optimalno rješenje za svaku narudžbu, bez obzira na količinu ili odredište prijevoza. Ujedno, tvrtka je trebala logističkog partnera koji može osigurati punu transparentnost duž cijelog lanca nabave. S cargo-partnerom, PREMIUMPACK je pronašao pružatelja usluga koji može zadovoljiti sve njihove potrebe iz jednog izvora.

 

Rješenja

Partnerstvo između PREMIUMPACK-a i cargo-partnera započelo je 2013. godine i naraslo je na opseg isporuke od 1.500 t godišnje, uz nastavak uzlaznog trenda. Intenzivna suradnja među tvrtkama uključuje redoviti zračni, pomorski i cestovni prijevoz diljem svijeta. PREMIUMPACK postavlja visoke zahtjeve prema svom logističkom partneru: Fleksibilna rješenja jednako su važna kao pravovremenost i kontinuirano ažuriranje statusa PREMIUMPACK transportnih vozila. Kako bi održali optimalan pregled njihovih brojnih pošiljki, cargo-partner i proizvođač ambalaže oslanjaju se na SPOT. SPOT platforma za vidljivost i suradnju u lancu opskrbe omogućuje jednostavnu komunikaciju na razini pošiljke, praćenje u stvarnom vremenu, sveobuhvatne opcije izvještavanja, kao i učinkovito upravljanje dokumentima i informacijama. Bogato iskustvo cargo-partnera kao logističkog ponuđača s više od 35 godina stručnosti odlučujući je čimbenik u rješavanju potencijalnih izazova. Kupci PREMIUMPACK-a često imaju posebne zahtjeve u pogledu uvjeta prijevoza, osobito u pogledu temperature, vlage i transportnih ruta. Kako bi ponudio najbolja moguća rješenja za primatelje PREMIUMPACK-ovih proizvoda, cargo-partner nudi usluge po mjeri, koristeći temperaturno kontrolirane kontejnere.

 

Činjenice

TvrtkaPREMIUMPACK GmbH
IndustrijaProizvodnja
SjedišteAustrija
Broj zaposlenih60
RješenjaZračni prijevoz / Pomorski prijevoz / Cestovni prijevoz / eFulfillment


Download Case Study - PREMIUMPACK (95kB)