all i need

Gestionarea eficientă a ciclurilor de producție, comenzi și livrare

Logistică optimizată pentru băuturi răcoritoare organice

„cargo-partner este mereu alături de noi, pentru a sprijini optimizarea proceselor noastre. Și putem conta pe ei să se asigure că bunurile noastre ajung la destinația lor la timp.”

Thomas Miksits, Fondator, CEO, all i need

 

Profilul companiei

all i need beverage GmbH oferă băuturi răcoritoare, organice și vegane produse în Austria. Din frunze proaspete, întregi de ceai verde Sencha și superfructele de aronia și acai, îndulcit numai cu suc natural de agave.

 

Situația inițială

Compania, fondată în 2010 și având sediul în Viena, Austria, a căutat un partener de logistică pentru optimizarea tuturor proceselor din cadrul lanțului de aprovizionare. Pe lângă transport și depozitare, incluzând serviciile cu valoare adăugată, gestionarea stocurilor joacă un rol decisiv în gestionarea eficientă a ciclurilor de producție, comenzi și livrare.

 

Soluții

all i need lucrează cu furnizorul internațional de transport și logistică cargo-partner din iunie 2016. Depozitul lor principal se află la centrul de logistică cargo-partner din Fischamend. cargo-partner se ocupă de pre-transport, depozitare și distribuție către comercianți cu amănuntul, locații de evenimente și clienți finali din Austria, Germania, Elveția și Olanda. Serviciile cu valoare adăugată furnizate includ asamblarea afișajelor la punctele de vânzare. Din iunie 2016, cargo-partner a asamblat peste 300 de afișaje de vânzări în magazine de vânzare cu amănuntul din toată Austria. În plus, all i need a avut nevoie de un sistem eficient și fiabil pentru gestionarea stocurilor sale. Platforma de vizibilitate și colaborare SPOT, dezvoltată de cargo-partner, a oferit soluția ideală. all i need poate accesa informații detaliate despre stocul actual, rulajul și datele de expirare, în orice moment, prin intermediul platformei SPOT.

 

Date

Companieall i need beverage GmbH
IndustrieProduse alimentare și perisabile
Sediu centralAustria
Angajați10
SoluțiiTransport aerian de mărfuri / Transport maritim de mărfuri / Depozitare / Servicii cu valoare adăugată / Gestionarea lanțului de aprovizionare


Download Case Stury - all i need (82kB)