Kontakt Flappe öffnen
Transport aerian

PRIORITY

Timpul înseamnă bani. Soluțiile noastre PRIORITY sunt potrivite pentru a vă ajuta să le economisiți pe ambele. Alegem cele mai scurte rute și ne folosim de serviciile aeriene expres, oferind prioritate de spațiu și durate scurte de tranzit.

Cu serviciul nostru PRIORITY, beneficiați de zboruri directe frecvente, o persoană de contact dedicată pentru a se ocupa de mărfurile dvs. și intervale de timp definite cu precizie pentru preluare și livrare. Oferim disponibilitate de spațiu mare transportatorilor de clasa A pentru ca marfa dvs. să ajungă în siguranță și fără întârziere.

Echipele noastre de transport aerian de mărfuri au creat planificări optimizate de stabilire a rutelor și concepte simplificate pentru căile comerciale pentru a conecta toate aeroporturile din întreaga lume în cel mai eficient mod. Reducem toate balasturile inutile, de la timpii de încărcare și manipulare până la emisia de substanțe periculoase. Din acest motiv, optăm pentru zboruri directe ecologice ori de câte ori este posibil. Soluțiile noastre cu oprire unică includ pre-transportul, transportul precum și o gamă de servicii cu valoare adăugată. Vă susținem cu plăcere oferindu-vă la cerere servicii de vămuire accelerată la import și export. În calitatea dvs. de client PRIORITY, beneficiați de opțiuni avansate de raportare prin intermediul platformei de vizibilitate și colaborare SPOT.