Kontakt Flappe öffnen
Servicii Logistice Integrate

Expedierea de colete

cargo-partner oferă servicii personalizate de livrare a coletelor. Colaborarea de lungă durată cu parteneri de logistică bine cunoscuți ne permite să ne ocupăm de toate cerințele dvs. de expediere a coletelor fără probleme și în mod eficient. Expedierile individuale pot fi urmărite cu ușurință online, de la preluare până la livrare, folosind sistemul nostru de localizare și urmărire („track & trace”).

 

Oferim servicii standard de coletărie pentru distribuirile planificate cu regularitate și servicii expres de coletărie pentru expedieri deosebit de urgente. Dacă vă întrebați dacă aveți permisiunea legală de a expedia bunurile dvs. într-un colet sau dacă aveți nevoie de ajutor la completarea documentelor necesare, echipa noastră specializată de asistență este întotdeauna pregătită să vă ajute. Vă rugăm să ne contactați direct pentru consultanță individuală.

Standard

Serviciul nostru standard pentru colete este o soluție economică pentru expedierile regulate de cel puțin 40 de pachete pe lună. Coletele cu dimensiuni standard sunt procesate în unitățile de sortare, ceea ce face deosebit de important ca bunurile să fie ambalate corespunzător pentru manipulare și transport. Experții noștri sunt bucuroși să vă sfătuiască să vă asigurați că articolele dvs. ajung în stare perfectă. Ne ocupăm și de bunuri care nu sunt potrivite pentru sortarea automată (mărfuri care nu pot fi transportate pe bandă), cum ar fi cilindrii și canistrele.

Express

Serviciul nostru Express pentru colete oferă toate avantajele soluțiilor flexibile de transport la nivel global, fără cerințe privind un volum minim. Oferim tarife competitive pentru clienții care expediază volume mici sau medii. Echipa noastră experimentată dedicată serviciului de colete va fi bucuroasă să vă furnizeze informații mai detaliate despre duratele de tranzit către țări specifice, procesarea vamală și opțiunile de serviciu sensibile la factorul timp.