Kontakt Flappe öffnen
Servicii Logistice Integrate

Servicii Logistice Integrate

Experții noștri vamali din întreaga lume se ocupă de vămuirea corectă, promptă și eficientă a mărfurilor dvs.

Vă vom oferi cu plăcere consultanță pentru orice aspect privind vămuirea: de la pregătirea documentelor vamale până la cererile de rambursare și reclamații, verificări vamale și veterinare, stabilirea prețurilor și depunerea cererilor.

cargo-partner este activă în peste 30 de țări din întreaga lume și efectuează propriile operațiuni de vămuire în peste 20 de țări. Oferim servicii de vămuire pentru import, export și tranzit în mai multe porturi aeriene și maritime importante. La punctele noastre de servicii vamale, vă puteți baza pe un reprezentant vamal dedicat, care se va ocupa în mod special de cerințele dvs.

Echipele noastre de conformitate se asigură că toate reglementările internaționale și dispozițiile legale sunt respectate, astfel încât transportul dvs. să se poată desfășura fără probleme. Totodată, suntem obligați în baza reglementărilor interne să respectăm cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea serviciilor și sustenabilitatea ecologică, economică și socială. Cu susținerea structurilor noastre IT interne, urmărim un proces de îmbunătățire continuă la nivelul întregii noastre companii.