Kontakt Flappe öffnen
Servicii Logistice Integrate

Servicii cu valoare adăugată

În centrele noastre de logistică din întreaga lume, oferim o selecție cuprinzătoare de servicii cu valoare adăugată, de la preluarea și ambalarea paleților, cutiilor și articolelor individuale la reambalare, etichetare, neutralizare, sortare și desfășurarea verificărilor de calitate.

 

Persoana dvs. de contact cargo-partner gestionează toate procesele logistice pentru dvs. - indiferent de unde vă procurați, depozitați și distribuiți bunurile. Astfel, beneficiați de o comunicare simplă și de o manevrare fără probleme în toate proiectele dvs. de logistică.

Sistemele moderne de scanare și pregătirea cu sistem automat de tip shuttle asigură manipularea rapidă și precisă și o transparență continuă a tuturor mișcărilor de bunuri. Pregătirea în două etape permite procese eficiente și transparente. La cerere, oferim servicii specializate cu valoare adăugată, cum ar fi prelevarea de probe, inspecții vizuale, introducere de manuale, dotarea cu truse de eșantionare, instalarea la fața locului, spălarea KLT-urilor etc. De asemenea, creăm soluții de externalizare personalizate pentru proiecte cu cerințe speciale.